Frihet innan 40 ☼ Utdelningssoftaren
Om mig

OM MIG

Jag är en man, född slutet på 80- talet i de södra delarna av landet. Jag är uppväxt med en kärleksfull familj i arbetarklassen. Singel och inga barn vad jag känner till. Min nuvarande yrkestitel är undersköterska. 

Jag har merparten av mitt arbetsliv arbetat genom bemanningsföretag i Norge, det för att kunna ta ledigt när man vill, arbeta när man själv vill och kunna resa ofta. Att helt enkelt själv kunna bestämma över sitt liv lite mer. 

Efter att ha rest/ backpackat jordenrunt på ett halvår och efter det rest några månader per år på utlandssemestrar så visste jag att det var detta liv jag ville ha. Jag satte ett mål att komma ur 'ekorrhjulet' vid min 40års dag. 

Jag förstod att jag aldrig kommer kunna leva ett liv i frihet, upp mot tjugo år tidigare än den 'vanliga' pensionsåldern genom att endast arbeta som undersköterska och därtill samtidigt kunna resa minst två månader om året medan jag når mitt mål till ekonomisk frihet innan min 40-årsdag. 

Drömmen om snabba pengar tog över och jag förlorade klart pengar på dåliga beslut. Jag letade efter andra alternativa inkomstkällor och tillslut så hittade jag in bland värmen bland utdelningsaktier

I nuläget arbetar ca 8 månader om året, resten så reser jag och umgås med familj och vänner. 

Min boende situation i Sverige är en hyresrätt 'förstahandskontrakt där jag hyrt ut en stor del av lägenheten. 

Mina boendekostnader i Norge står för min arbetsgivare. 

Jag startade denna investering november 2016, 28 år gammal med ett startbelopp på sammanlagt 100.000kr uppdelat på tre inbetalningar fram till Nyår 2017 . 

- Jag älskar att resa och att se världen, så det är en utgift jag tar @ ca 80.000kr om året (Förlorad arbetsinkomst Inkluderat) 

Jag har av mitt yrkesval och mitt intresse av resande ingen fast månadsinkomst. Jag har en genomsnittslön på 25.000kr Netto, om jag slår ut det på ett år.


∴ ∴Mina utgifter∴ ∴

» Boendekostnader inkl EL och försäkringar:   1500Kr/mån
» Mobil                                                              150kr /mån
» Träning                                                           175kr /mån
» Mat                                                                 3000kr /mån
» Kläder                                                             250kr/ mån
» Övrigt                                                             500kr /mån

MINA UTGIFTER TOTALT ÄR:

 Summa  5500kr/ månaden⚠OBS Jag ber er respektera min personliga integritet. Jag vill vara anonym, var god respektera det. 🛈
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Spam/ skräppost raderas.